Javítás

Sokunknak okoz bosszúságot egy kátyú, amit nem tudtunk kikerülni, vagy más apró baleset, ami károsíthatja a felnit. Legyen ez akár alu- vagy lemezfelni, az biztos, hogy észrevesszük, ha gond van vele. Hogyan veheti észre? Szemfülesebbek onnan, hogy “ráz az autó”, esetleg megváltozik az úttartás, és ez a kormányzás során zavaró lehet. A kevésbbé figyelmesebbek abból tudhatják például, hogy folyamatosan (szép lassan) ereszt a kerék. Sokszor előfordul, ha defektes gumival érkezik egy ügyfél, szintén ez a gond, a károsodott felni miatt ereszt a kerék, nem a gumiabroncs a hibás. A felni pótlása, lecserélése nem kis költség, éppen ezért érdemes pár ezer forintot rászánni a javításra. Mi fontosnak tartjuk a megrendelőink biztonságát, ezért a szerelés ára tartalmazza a centírozást is. Ez azért fontos, mert sok esetben a felni javításra szorul. A felnik javítása (görgőzés, hegesztés esetén) megvárható, így azonnal megoldjuk a problémát, nem kell duplán fizetni a szerelésért, és több időt vesztegetni erre.

Expressz tisztítás

Ha nincs gondja a felnikkel, de szeretné felújítani őket, erre van megoldásunk! Azonnali gyors lehetőség és savas tisztítás, amivel minden makacs szennyeződést (pl. Fékpor) leoldunk. Erős savval dolgozunk, így nem minden felület alkalmas rá, de amelyik felnit lehet vele kezelni, az kívül, belül  szinte újjá születik. A házi megoldás közel sem ilyen alapos, mivel felszerelt állapotban nem lehet hozzáférni minden részéhez.

Komplett felújítás

Aki komolyabb változást szeretne, ajánljuk a komplett felújítást, azaz először egy homokszórást, ami azt jelenti, hogy egy speciális eljárással csiszoljuk fel a felnik felületét a nyers fémre. Utána tetszőleges módon lehet szintereztetni (púdernél finomabb, színezett porfestéket viszünk fel a pisztollyal a felületre, ezt egy kemencében kiégetik), vagy fényezteni. Az, hogy melyik megoldás a jobb, főleg az dönti el, hogy milyen a felni (pl. Sok küllős) és mire használják az autót, amire kerül. Mindkét megoldásnak van előnye, és hátránya is. Ha tanácsos, szívesen segítünk eldönteni, hogy melyiket válassza.

Nagyon fontos, hogy látatlanban nem tudunk pontos összeget, és időt mondani, ezért kérjük, hogy hozza be megmutatni nekünk, vagy viberen küldjön képeket a felniről a következő telefonszámra: +3630 688 6507.  Amit lehet, azonnal javítunk, hogy tudja használni az autóját, amivel több munka van, azt igyekszünk gyorsan megoldani.

Ha szeretne ennél többet tenni egy saját kényelméért, akkor ajánljuk a biztonsági gázzal történő feltöltés , amely számos előnye szemben a hagyományos, légmentes megoldás. Részletek itt: www.centrumgumi.hu/szolgaltatasaink 

Gumikkal, felnikkel kapcsolatos kérdéseit a Vezess.hu szakértői rovatában tudhatja, a munkatársaink közel 10 éves tapasztalatai segítenek mindenkinek:  www.vezess.hu/szakertok

Autófelni görgőzés

Távozás után 30-50 km-en belül ellenőrizze a kerékcsavarokat! Dísztárcsákért és felnikupakokért felelősséget NEM vállalunk!
A javításra átvett abroncsokat/keréktárcsákat 7 naptári napig tároljuk, utána tárolási díjat számolunk fel és/vagy értékesítjük! Szelepcsere nélkül elvégzett munkákra garanciát NEM vállalunk! Mechanikai javítás során előfordulhat, hogy a keréktárcsa fényezése sérül, elszíneződik. A keréktárcsákban lévő műanyag díszbetéteket a javítás idejére szükséges kiszerelni, ennek plusz költségei vannak. A mechanikai javítás összege a szerelést, szelepeket, csavarokat nem tartalmazza. A keréktárcsákat csak a leadáskor kapott munkalappal lehet átvenni, enélkül nem áll módunkba kiadni az elkészült felniket.
MINDEN ESETBEN SZEMÉLYES ÁLLAPOTFELMÉRÉS UTÁN TÁJÉKOZTATJUK A PONTOS JAVÍTÁSI ÁRAKRÓL A MUNKA MEGKEZDÉSE ELŐTT.